Само двама министри на парламентарен контрол

Политика

Само двама министри на парламентарен контрол

4616
на 29.03.2019
Само двама министри на парламентарен контрол
Автор:   ПИК

Само двама министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол.

Първи на трибуната излиза министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той ще трябва да разясни пред депутатите всичко за програмите за допълващи се дейности към кариерното ориентиране на учениците и изграждането на система за кариерно ориентиране в училищното образование.

препоръчано

Веднага след него на три въпроса ще отговаря министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. Той ще трябва да внесе ясно относно закупуването на 120 високопроходими линейки за нуждите на спешната помощ, както и за проблем при заплащането на средства, разходвани по клинични пътеки от общинските болници. Здравният министър ще поясни още какви грижи полага здравната система за стимулирането на младите лекари.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 190
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това