САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса

Животът днес

САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса

5480
на 12.05.2021
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
Автор:   ПИК

Понякога се влюбваме в хора, които не ни забелязват или не ни харесват от пръв поглед. Не е задължително това да е лош знак, че щом искрата не е пламнала и у двамата веднага, нещата не могат да се случат. Има някои трикове от езика на тялото, които можете да използвате, за да накарате мъж да ви забележи и хареса. След като веднъж сте спечелили вниманието и одобрението му сте на ход да развиете отношенията си.

препоръчано

Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса?

Поискайте му услуга или помощ

За да накарате един мъж да ви забележи, той първо трябва да усети, че имате нужда от помощ или услуга. Мъжете обичат да се чувстват полезни, затова се възползвайте от тази тяхна природна особеност. Поискайте услуга на мъжа, когото харесвате. Направете го без да изглеждате отчаяни и крайно нуждаещи се. Кажете му, че много ще ви помогне, ако ви съдейства. Предложете да му върнете услугата впоследствие.

Направете му комплимент

Не прекалявайте с комплиментите и не го обсипвайте със суперлативи. Това ще ви направи да изглеждате отчаяно търсещи внимание и любов. Вместо това изберете някоя негова отличителна черта и наблегнете на нея. Това ще му покаже, че го оценявате и забелязвате положителните му страни. Мъжкото его ще бъде поласкано без това да го накара да възприеме поведението ви неподобаващо.

Удължете зрителния контакт

Когато говорите с мъж, когото харесвате, е важно да установите зрителен контакт. А когато наистина искате той да ви забележи и да се впечатли от вас, удължете зрителния контакт, като внимавате да не се превърне в зяпане.

Казвайте името му

Когато мъжете чуват името си, това кара егото им подсъзнателно да им нашепва, че трябва да обърнат внимание на жената, която ги назовава. Възползвайте се от този природен закон на привличането. Той работи не само при мъжете.

Копирайте жестовете му

Друг закон на привличането, който е и част от езика на тялото, който използваме при общуване, са жестовете. Несъзнателно хората са привлечени от други, които имат сходни с техните жестове. Опитайте се да хванете съществената част от неговия стил на жестикулиране и го копирайте по време на разговор.

Не се страхувайте да му покажете, че го харесвате

Страхът от отхвърляне много често пречи на хората да се отпуснат и да разкрият чувствата и нагласите си. Ето защо много често мъжете не правят първата стъпка, а и жените също – от страх да не би да изглеждат отчаяни, слаби или да бъдат отхвърлени. Ако продължавате да се страхувате, няма да привлечете любов, а и вниманието на човека, когото харесвате.

 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това