САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж

Животът днес

САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж

4729
на 11.05.2021
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
Автор:   ПИК

Ако искате да спечелите сърцето на един мъж, определено готварските ви способности няма да са достатъчни. Нужно е да го накарате да ви забележи, да ви пожелае, да го възхитите с женствеността и способностите си, остроумието си и да го накарате не само да не спира да мисли за вас, но и да се влюби до уши, така че да поиска да остане с вас за цял живот. Звучи като нелека задача, но съвсем не е невъзможно, пише az-jenata.bg.

препоръчано

Онова, което привлича най-много мъжете и ги кара да дадат сърцето си на една жена, е последователността в нейните послания и поведение. Ако мъжът се почувства привлечен от женствеността и надеждността на една жена, той автоматично се чувства и подтикнат към желание да се ангажира с нея в дългосрочна връзка, защото няма да иска да рискува да я изгуби.

свързани новини

Кои са начините да спечелите сърцето на един мъж?

Покажете му колко много го искате

Това е един от начините да спечелите сърцето на упорит мъж, който се дърпа или не показва интереса си към вас. Обикновено мъже, които са по-срамежливи или неуверени се нуждаят от повече стабилни убеждения от страна на жените. Покажете му интереса си, за да му дадете стабилна почва, върху която да развие по-нататъшните си стъпки към вас.

Уважавайте го

За да накарате един мъж да ви даде цялото си сърце, той трябва да се чувства сигурен във вашето уважение към него. Никое мъжко его не иска да бъде подценявано. За мъжете е важно жената до тях да ги уважава и да се възхищава на качествата им, да ги цени. Показвайте му уважение и ще го спечелите.

Създайте място, където да се чувства в безопасност

За да ви даде цялото си сърце, един мъж трябва да ви усеща като убежище, пристан, място, на което да се сгуши и да усеща само топлота и любов. Ако успеете да го накарате да ви чувства по такъв начин, вие ще спечелите сърцето му завинаги.

Предизвиквайте го

В природата на мъжете е закодирано да преследват, да бъдат предизвиквани да се справят с различни трудности, да печелят. Ако го предизвиквате непрекъснато с различни предизвикателства, не само ще събудите силен интерес у него, но и може да спечелите сърцето му със смелостта и оригиналността си.

Покажете женствеността си

Мъжете и жените са от различни планети не само като схващане за света, но и като енергия. Ето защо женската енергия трябва да е много силна, за да привлече един мъж. Ако излъчвате мъжка енергия и сила има немалка вероятност да го уплашите. Повечето мъже предпочитат жени с изявена женственост и крехкост, за която да се грижат и която да пазят.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това