САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА: Белезници за 14 души в Бургаско, сред тях и чужденец

Крими

САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА: Белезници за 14 души в Бургаско, сред тях и чужденец

11204
преди 4 часа
САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА: Белезници за 14 души в Бургаско, сред тях и чужденец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

14 души, сред тях и един чужденец, са задържани в Бургаско до момента при провеждащата се специализирана полицейска операция.

препоръчано

Трима са задържани за купуване на гласове. При претърсване на търговски обекти, разположени на територията на Първо Районно управление - Бургас, Районно управление - Созопол и Районно управление – Карнобат, са намерени и иззети тетрадки с имена и парични суми, предава "Фокус“.

Един човек е арестуван в Айтос, след като при претърсване е открита тетрадка с лични данни и изборни материали от предходни избори.

Останалите десет лица са арестувани за производство, държане и разпространение на наркотични вещества. В единия от случаите от кв. "Победа“ криминално проявена жена е задържана за притежание и разпространение на "друсан чай“. Намерени и иззети са 100 дози с общо тегло — 200 грама.

Още петима мъже са арестувани в бургаския квартал "Акациите“ за притежание и разпространение на близо 100 грама метамфетомин. Един криминално проявен бургазлия е задържан за пласиране на наркотик по иновативна за страната схема.

На територията на село Кошарица е задържан един английски гражданин. В обитавания от когото дом е открита около 500 грама суха тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на марихуана.

В бургаския квартал "Братя Миладинови“ е неутрализирана мобилна лаборатория за производство на метамфетамин. Там са задържани други двама криминално проявени и осъждани мъже.

Комплексната полицейска операция на територията на Бургаска област продължава и към момента.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК