Вход
София
Времето в София -7 o C

Само проф. Вучков ни казваше истината

Само проф. Вучков ни казваше истината

на 10.11.2019
190800
32
Само проф. Вучков ни казваше истината
Автор: "Ретро"
10.11.2019
32
190800

Единствено проф. Юлиан Вучков казваше реално какво ни донесе тази криворазбрана демокрация. Корупция във всяка област. Образование, здравеопазване... Да не говорим за футбола, там е пълен крах. Има закони, но никой не ги спазва, няма контрол. Всяко празно място се застроява, нямаме вече въздух. И т.н. 

А какво стана с възпитанието на нашето подрастващо поколение! Млади момчета пуснаха бради, нито е хигиенично, нито е естетично. Всички жени, деца са с дълги коси до кръста. Защото  е модерно. Другата мода са татуировките. Не съм против това, нека да си направиш нещо нежно, естетично. Например сърчице, цвете, име на любим човек. А какви са тези ужасни чудовища! Това е модерно. Не го смятам за нормално. Започвам да се съмнявам дали тези хора имат болна психика, или аз не съм добре психически, за да не възприемам тази ужасна промяна в голяма част от хората.

По телевизията непрекъснато ни отегчават с реклами кой колко пари е спечелил от лотария и тото. Като печелят милиони, защо не даряват пари на болниците да закупят някоя апаратура, да помогнат на някой беден, болен човек. Не, с тези пари те ще подсигурят родата си до девето коляно. Ето това не мога да го проумея. Нямам думи.

 

Димитрова, София

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21133
архив

- Какво прави Ивет Лалова, когато изпусне автобуса?- Чака го на другата спирка.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x