Само 32 депутати слушат данните за мерките на МВР за борба с престъпността

ЧАС ПИК

Само 32 депутати слушат данните за мерките на МВР за борба с престъпността

2940
на 07.02.2014
Само 32 депутати слушат данните за мерките на МВР за борба с престъпността

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Само 32 депутати останаха на работа за започналия преди близо час парламентарен контрол. Част от стоящите в залата народни избраници говорят по мобилните си телефони или пращат есемеси, докато вътрешният министър Цветлин Йовчев говори за мерките на МВР за престъпността и какви наказания за предприети за  хулиганстването по време на антиправителствените протести и контрапротестите. 

препоръчано

Голяма част от депутатите си тръгнаха още преди началото на парламентарния контрол. Други пък в момента седят на сладки приказки в кафенето и в стола. 

Тепърва предстоят отговори на въпроси от други министри. Миналата седмица в залата по време на парламентарния контрол останаха само шест народни представители. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК