Самуел Финци става треньор на Борис Бекер

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Самуел Финци става треньор на Борис Бекер

7530
на 07.04.2021
Самуел Финци става треньор на Борис Бекер
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Българският актьор Самуел Финци ще изиграе една от най-ключовите роли в биографичния филм за легендарния Борис Бекер. Артистът, който от години живее в Германия, се присъедини към каста на "Играчът", като той ще се заеме с образа на Гюнтер Бош - треньора, с който тенисистът достига до първата си титла на Уимбълдън през 1985 г., когато спортистът няма още пълнолетие.

препоръчано

Увенчаването с този грандиозен успех и пътя до него ще бъдат водещите теми в "Играчът".

Ролята на Бекер пък е поверена на Бруно Алекзандер. "Разбира се, че знаех кой е Борис Бекер, всеки знае кой е Борис Бекер или поне си мисли, че знае. Когато получих офертата, трябваше да помисля малко. Тази роля е предизвикателство и в същото време тежест, защото искам моят образ да вдъхновява онези, които са израснали с него и тези, които го познават главно от заглавията в медиите", обяснява 22-годишният актьор.

Според данни на RND, клапата на филмовото заглавие може да щракне още следващата седмица. Въпреки това все още не са известни подробностите около плановете за неговото разпространение.

Освен Финци и Алекзандер пред камерата ще застанат още Мишел Матичевич, Кристина Гроус, Томас Хубер и др. Сценарият на филма е базиран на книгата на Фред Зелин "Аз съм играч: Животът на Борис Бекер", пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК