Самуел Финци става треньор на Борис Бекер

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Самуел Финци става треньор на Борис Бекер

4199
на 07.04.2021
Самуел Финци става треньор на Борис Бекер
Автор:   ПИК

Българският актьор Самуел Финци ще изиграе една от най-ключовите роли в биографичния филм за легендарния Борис Бекер. Артистът, който от години живее в Германия, се присъедини към каста на "Играчът", като той ще се заеме с образа на Гюнтер Бош - треньора, с който тенисистът достига до първата си титла на Уимбълдън през 1985 г., когато спортистът няма още пълнолетие.

препоръчано

Увенчаването с този грандиозен успех и пътя до него ще бъдат водещите теми в "Играчът".

Ролята на Бекер пък е поверена на Бруно Алекзандер. "Разбира се, че знаех кой е Борис Бекер, всеки знае кой е Борис Бекер или поне си мисли, че знае. Когато получих офертата, трябваше да помисля малко. Тази роля е предизвикателство и в същото време тежест, защото искам моят образ да вдъхновява онези, които са израснали с него и тези, които го познават главно от заглавията в медиите", обяснява 22-годишният актьор.

Според данни на RND, клапата на филмовото заглавие може да щракне още следващата седмица. Въпреки това все още не са известни подробностите около плановете за неговото разпространение.

Освен Финци и Алекзандер пред камерата ще застанат още Мишел Матичевич, Кристина Гроус, Томас Хубер и др. Сценарият на филма е базиран на книгата на Фред Зелин "Аз съм играч: Животът на Борис Бекер", пише "Монитор".

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това