Сандански се събужда в шок от кървавата вендета! Майката, заклала двете си деца, признала всичко: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега...

Крими

Сандански се събужда в шок от кървавата вендета! Майката, заклала двете си деца, признала всичко: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега...

51138
на 20.11.2020
Сандански се събужда в шок от кървавата вендета! Майката, заклала двете си деца, признала всичко: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега...
Автор:   ПИК

Трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така, санданчани описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала уби садистично двете им деца на 3 и 5 години, като ги закла, промушвайки гърлата им с нож. После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна.

препоръчано

Съседи, извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Униформените я задържали веднага. На въпрос "Какво си направила?", Кристина повтаряла "Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега ", пише струма.бг.

След като я закарали в полицията, тя започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.

Жената гледа безизразно и неадекватно, което определя поведението й като на човек, отключил тежко психично заболяване. В полицията цяла нощ е бил и бащата - горският Георги Трайков, който е в шок.

Родителите на момичето бяха първите, които пристигнаха в местното полицейско управление. Те разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец. Имало непрекъснати разправии, скандали и жалби в полицията от страна на двамата родители, които те впоследствие оттегляли .

Проблеми в семейството, така полицаите определят мотива за тежкото престъпление. А проблемите, според близки до Кристина и Георги, идвали от състоянието на младата жена. Вероятно, прикривано и нелекувано адекватно психично заболяване. Родителите на жената са увжавани хора, майка й е учителка. Те са потресени от това, което е направила дъщеря им, след като системно я предупреждавали да се прибере при тях, знаейки за проблемното съжителство с Георги.

Кристина и Георги се събрали с голяма любов. Родили се децата им, момиченче и момченце, които снощи станаха невинни жертви на грешките на възрастните около тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали.

Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, казват хора в Сандански. Напоследък погледът и се беше променил, явно е имала психически проблем, коментират още съседи.

С Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието й. Засега няма официални данни, че жената е страдала от нещо.

Трагедията е невиждана в Сандански и региона. Градът не помни друг случай, в който майка да убие двете си деца по такъв болезнен и мъчителен за тях начин. Преди години бащата Манчо Панюков от село Осиково уби двете си момченца на 5 и 8 години, след това запали къщата си и съпругата му едва оцеля след изгарянията. Панюков избяга, а по-късно го намериха скрит в плевня и го вкараха в затвора.

Но селото още помни кървавата драма в семейството му, разиграла се заради ревност, както твърдят съселяните на Панюков, който и от затвора продължава да плаши фамилията на съпругата си. Преди време извергът -баща призна хладнокръвно: "Аз го направих, убих ги ".

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това