Сано и Рачков тръгват на турне с автокино, група "Жигули" спечели половин милион

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Сано и Рачков тръгват на турне с автокино, група "Жигули" спечели половин милион

5644
на 07.05.2021
Сано и Рачков тръгват на турне с автокино, група Жигули спечели половин милион
Автор:   ПИК

Александър Сано и Димитър Рачков ще се поклонят пред колони от автомобили, в които с нетърпение ще ги очакват любителите на българското кино. Това ще се случи в рамките на националната обиколка на някои от най-популярните родни заглавия, които след успеха на мероприятията от миналата година, отново ще събират зрители на паркинги.

препоръчано

"Привличане", "Диви и щастливи", "Голата истина за група "Жигули" и "Завръщане" са само част от филмите, които ще се срещнат със своята публика през прозореца на колите. На почти всяко събитие ще присъстват и звезди от прожектираната лента.

Сано и Яна Маринова ще представят последните си филми, по които работиха заедно, а към тях ще се присъединява и актрисата Луиза Григорова, която вероятно ще пътува до отделните краища на страната в компанията на 7-месечното си бебе Бран.

Всички те ще обират овациите под формата на свирене на клаксони за "Привличане" и "Диви и щастливи". Двата филма първо ще бъдат гледани в Кюстендил. Прожекциите са запланувани за съвсем скоро - 14 и 15 май. Две седмици по-късно те ще гастролират в етнографския комплекс "Дамасцена", който се намира в село Скобелево. Само ден след тях публиката ще види на автокино и как забива група "Жигули" от втория пълнометражен игрален филм на Виктор Божинов. Михаил Билалов, Филип Аврамов, Геро, Рачков, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас няма да изнесат обаче концерт, а на парчета като "Грозна" и "Няма да е днес" феновете ще могат да се насладят от екрана.

Междувременно стана ясно, че за трета поредна седмица рок бандата от 80-те привлича най-много интереса на родните зрители в киносалоните. Според данните, публикувани от Националния филмов център, "Голата истина за група "Жигули" е гледан от общо 61 445 зрители. От продажбата на билети пък заглавието е спечелило над половин милион лева. Или по-точно – 569 515 лв., предава "Монитор".

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 190
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това