Сатовчанско село в шок: 20-годишният Хакан загина в тежка катастрофа в Холандия. Очакват тялото му

Региони

Сатовчанско село в шок: 20-годишният Хакан загина в тежка катастрофа в Холандия. Очакват тялото му

9856
на 08.04.2021
Сатовчанско село в шок: 20-годишният Хакан загина в тежка катастрофа в Холандия. Очакват тялото му
Автор:   ПИК

Трупът на 20-годишния Хакан Даутев, който загина в тежка катастрофа в Холандия ще бъде транспортиран до родното му село Фъргово, община Сатовча, където го очакват, потънали в скръб, неговите близки и приятели.

препоръчано

Новината смрази сатовчанското село, в което всички познават Хакан и неговото семейство, работливи и почтени хора. Едва на 20 години Хакан заминал за Холандия, за да изкарва прехраната си. Работeл като шофьор на бус, съобщава "Струма.ком".

В понеделник понеделник около 7 часа местно време на пътя край град Капел, незнайно по какви причини Хакан, изпуснал управлението на буса и той се преобърнал в крайпътна канавка. Пристигналите на място медици установили, че състоянието му е много тежко и се нуждае от спешно лечение в болница в Амстердам. Транспортиран е с хеликоптер до лечебното заведение. Въпреки усилията обаче той издъхнал. Два дни цяло село говори за Хакан, хората са потресени.

Нелепата смърт на едно слънчево и работливо момче ги разтърси, но какво се е случило та Хакан не е овладял буса, никой не знае, коментират хората от село Фъргово.

“Завинаги ще останеш в сърцата ни! Винаги ще помним с усмивка моментите, които сме преживели заедно”, написаха приятелите му  социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това