Сашко Кадиев се гаври с ергена Алек: Вече не съм мамино синче №1 (ВИДЕО)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Сашко Кадиев се гаври с ергена Алек: Вече не съм мамино синче №1 (ВИДЕО)

27522
на 20.05.2024
Сашко Кадиев се гаври с ергена Алек: Вече не съм мамино синче №1 (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След финала на трети сезон на "Ергенът" миналата седмица, всички продължават да говорят за случилото се в последния епизод. И най-вече за решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките в сезона.

препоръчано

В социалните мрежи това бе една от най-обсъжданите теми през последните няколко дни.

Не са едно и две меметата, които усмиват Младенов и най-вече ролята на неговата майка в предаването. Повечето мнения са, че Ергенът се е повлиял много от мнението на родителката си и заради това повечето от подигравките са, че е мамино синче.

В създалата се ситуация Сашо Кадиев реши да покаже чувството си за хумор. В профилите си в социалните мрежи той публикува видео, в което заявява: "Вече не съм мамино синче номер едно в България".

Кадиев казва, че е изместен от Алек и не е вярвал, че този ден някога ще настъпи, писа "Новини.бг". Негативната страна на това, според Сашо Кадиев, е, че вече не е номер едно в нищо. "Искам да поздравя Алек, разбира се, защото майката трябва да се слуша при всякакви обстоятелства. И всъщност, защо ти трябва при жива майка да се жениш", завършва иронично видеото си Кадиев.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Александър Кадиев (@al.kadiev)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК