Вход
София
Времето в София 6 o C

Сашо Диков проговори пред ПИК - той ли е "тайният" журналист на Банев? "Вече се видях с майка му, чакам я в студиото си"

Сашо Диков проговори пред ПИК - той ли е "тайният" журналист на Банев? "Вече се видях с майка му, чакам я в студиото си"

на 08.01.2019
185354
30
Сашо Диков проговори пред ПИК - той ли е "тайният" журналист на Банев? "Вече се видях с майка му, чакам я в студиото си"
Автор: ПИК
08.01.2019
30
185354

Журналистът Сашо Диков, избран от арестувания Николай Банев за таран срещу прокуратурата, вече се е срещнал с майката на олигарха - Мария Банева, за да уговори участието ѝ в негово предаване.

Сашо Диков на ръба на нервна криза. Кметицата на "Младост" - основна касичка на протестърите

Сашо Диков на ръба на нервна криза. Кметицата на "Младост" - основна касичка на протестърите

Фатмашко поведение на Сашо Диков на пресконференцията на...

на 18.04.2018

Това каза самият Диков пред ПИК.

Както ПИК разкри, "известният журналист", посочен от Николай Банев в разговорите му по нелегално внесения в килията му телефонен апарат да атакува прокуратурата, е Сашо Диков (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Припомняме, че за това съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешов в медийната си изява на 7 януари. ПИК обаче установи, че идеята на олигахра не е имала продължение и Диков не е бил търсен от негова страна.

"Гешев да прояви доблест и да каже кой е този журналист!", заяви Диков пред ПИК. На въпрос дали би се ангажирал да атакува прокуратурата заради обвиненията ѝ срещу Баневи, Диков отсече: "Не влизам в завери нито срещу прокуратурата, нито срещу правителството, нито срещу футболния съюз, нито срещу Наско Сираков".

След това обаче разказа, че всъщност се е виждал с майката на Николай Банев - Мария Банева, която ходила да го търси в телевизията, в която работи, но не го открила. Но след това двамата се намерили и пили кафе в бившия хотел "Славия". Това се случило преди Нова година, съобщи Диков.

"Разговарях с нея като с майка", обясни журналистът желанието си да я покани да гостува в предаването му. Но не уточни какви точно искания е чул от нея. Мария Банева е пожелала да гостува при Диков след Нова година, тъй като адвокатите се нуждаели от още време, за да съберат нужните документи в подкрепа на тезата ѝ, че синът и снахата ѝ са невинни.

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

Сашо Диков е журналистът, с когото арестуваният олигарх...

на 07.01.2019

Диков бе категоричен, че няма намерения да защитава подсъдимите Баневи, а само иска да изслуша позицията на майка им.

Както съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев, от засечените телефонни разговори, проведени по нелегалния апарат от Банев в килията, става ясно, че той се е свързвал с руски лобисти, за да ги убеждава да му осигурят защита, компрометиране на българската прокуратура в Русия, и да създаде от ареста Евразийска народна партия в България, която да брани руските интереси, а пък Русия да даде политическо убежище на него, на съпругата и на децата му. Банев вече е правил опит да създаде Евразийски клуб у нас, който явно възнамерява да използва като основа на замислената партия, твърдят запознати.

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Комунистически чист боклук -- без примеси
2
Комунистически чист боклук -- без примеси
3
Съвсем се срина Диков. Жалко.
4
ОТ ТОГАВА Е ЧАЛДИСАН СЕЛЯНДУРА ОТ ТРОЯНСКИТЕ СЕЛА .ГАНДИ ВЕЖДИТО И АГЕНТ ТЕНЕВ СА СВИДЕТЕЛИ!
5
и келнерите са свидетели!
6
Как може щатният комсомолски секретар Николай Банев, син на най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ (като ятак от 14-годишен), да стане един от най-големите капиталисти (чорбаджия-изедник) и то чрез престъпна приватизация на общонародна собственост? Как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи „Техноимпекс“? ++ Как може третокурсник по право от Пазарджик (Д.П.) на 21 години да оглави пристанище „Варна?“ ++ Как може младеж с рода от село Сирищник на 27 години (Ивайло Първанов) да си купи петзвезден СПА хотел („Стримон спа“) в Кюстендил в съдружие със сетрата на Кирил Добрев - Мариана ? ++ Как може знатният свинар Георги Гергов да стане собственик на курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”, да стане собственик на ЦУМ-София, на Пловдивския панаир, на хотел „Ленинград” (сега „Санкт Петербург”) и на всичкото отгоре да стане шеф на БСП Пловдив-Област, почетен консул на Русия в Пловдив и Бойко Борисов за му плати 43,2 млн. лв. за 2,9 дка паркинг във Варна? ++ Как може философът Ахмед Доган да си купи ТЕЦ „Варна“ (с гарантиран доход от 27,4 млн. лв. за студен резерв) и никой да не смее да му каже гък?
7
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ , ?? КАТО ДИКОВ , ХАКИМЯН , НИКОЛАЕВ И БОЙКО ОТ БНТ ,? КОЙТО СЪС СВОЙТЕ ПРЕДАВАНИЯ В ЗАЩИТА НА КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАПРАВИХА ТАКА , ЧЕ ТЕЗИ НЕГАТИВТИ ЯВЛЕНИЯ ДА СТАНАТ ЖЕЛАНИ ДОРИ И ОТ ДЕЦАТА НИ.
8
Пелтека разбра че ще го разкрият и взе да му отбива.Диков срам си за БЪЛГАРИЯ и поне на 2 от умните хора си им НЕПОТРЕБЕН КАТО ЖУРНАЛИСТ.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Рано или късно ще се разбере,кой е ЖУРНАЛИСТЪТ,но логиката сочи Сашо Диков или Антон Хикимян.
11
И понеже в социалните мрежи цялата тая тъпня предизвика смях, ругатни и закачки, КОНТРОЛИРАНО, трябваше да се направи нещо, че умнотиите на „спец“ Гешев да хванат дикиш. И какво, какво?, как какво?, за тая цел прокуратурата си има жълт сайт, на който праща поздравителни писма и чрез който контролирано си пласира сготвените яхнии. И така в края на деня бе пусната контролирано поредната „спец“ гешевска „бомба“ – журналистът, който щял бил да бъде задействан да плюе прокуратурата в полза на Банев, бил Сашо Диков, ама Сашо Диков още не знаел, мамка му и конспирация… Прокуратурата премина всякакви граници на циркаджилъка. И ако Спец. Гешев не беше толкова жалък, щеше да е трагикомичен! Първо, само иди.отите не знаят, че ВСЕКИ АРЕСТАНТ И ЗАТВОРНИК ИМА ТЕЛЕФОН В КИЛИЯТА СИ. Второ, телефоните се пропускат срещу рушвет и охотно стигат до арестантите, защото: Трето, така прокурори и ченгета контролират разговорите от килиите и си натъкмяват СРС, които после напъхват в делото, почти винаги с трагичен „успех“. Четвърто и особено важно!: всеки средно интелигентен и печен арестант е напълно наясно, че го подслушват от килията и затова в повечето случаи в разговорите към външния свят си прави откровен та.шак с ченгета и прокурори. Справка: питайте Пламен Стоянов – Дамбовеца нарочно какви ги плещеха от ареста и чистосърдечно се забавляваха с „разследващите“, които си трупаха СРС как се готвели да убият някого… Прокурорското фиаско по този случай го знаете. Пето, ако Банев организира сам защитата си от килията и то с руски граждани, значи е иди.от, а видимо не е такъв. Шесто, Сашо Диков пък да получава поръчка да критикува прокуратурата е тъпо, колкото е тъп „спец“ Гешев, защото Сашо Диков не е спирал да говори против золумите на същата тази прокуратура. Прокуратурата е заприличала на такова лай.няно блато, некадърно, поръчково и тъпо като галош, че вече няма и дъно. Какъв Сашо Диков, бе, спец. Гешев, търси направо Путин! В кутията от плодов сок.
12
къде е л кулезич в сценария
13
НА ТЪПИЯ СТРУГАР СА МУ ПОДХВЪРЛИЛИ "РАЗРЕШИЛИ" ДА МУ ВНЕСАТ ТЕЛЕФОН И СА ГО ПОДСЛУШВАЛИ, А ТОЙ СИ Е ИЗПЯЛ ВСИЧКО - КОЙ, КАК, С КОГО!!!
14
КОМУНИЗЪМЪТ Е ЧАСТИЧНО В ЗАНДАНИТЕ , НО ???? ИМА МНОГО , КАТО НИНОВА , МАНОЛОВА , РАДЕВ , ЙОНЧЕВА И ДР. КОИТО СЕ КАНЯТ ДА ОСВОБОДЯТ ТЕЗИ ЗАТВОРЕНИ В МОМЕНТА.
15
Наистина повторението на историята е като фарс - Никола Гешев /иван Гешев !
16
ЖУРНАЛИСТА ИЛИ СТРУГАРЯ С ЦИГАНКАТА?
17
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
18
КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОКАЗВАТ И ПРАВЯТ ИНТЕРВЮТА С ЦИНИЧНИ И ГАДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОКАЗВА ЖЕРТВИТЕ НА ТЕЗИ ЛИЦА.КОЛКО МНОГО ОБИКНОВЕННИ ХОРА СА ПОСТРАДАЛИ .ЗАЩО САШО ДИКОВ К.РВАТА НЕ ПРАВИ ИНТЕРВЮТА С ЖЕРТВИТЕ?! ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО.
19
отговор на коментар
Да не забравяме и полуарабското глистче на Прокопи. Цяла седмица си седи на топло и задушно в задника му, само в неделя излиза за 120 минути, повръща излапаното и бегом обратно с припълзяване от където е дошъл.
20
Боклук си, Саше. Айде ДикOFF....
21
САШО ДИКОВ ДАВА НАПЪЛНО ПРИЕМЛИВ И КОРЕКТЕН ОТГОВОР. ТОЙ Е ЖУРНАЛИСТ И ИМА ПРАВО ДА ПИЕ КАФЕ С КОГОТО СИ ПОИСКА, ДА ПИТА, ДА ПОЛУЧАВА ОТГОВОРИ И ДА ИНФОРМИРА ЗРИТЕЛИТЕ.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Банев освен, че е престъпник е и национален предател, готов е и предлага да заложи националните интереси в името на една чужда държава. Той трябва да бъде съден и като човек служещ на чужди интереси,а С. Диков е просто един злобен и некадърен журналист и не знам кой въобще му обръща внимание на този г_н „никой„
24
Евразийска партия,хибридна война,руска опека за семейството,на кой ги разправяте бе пишман прокурорчета,пълен ташак сте!
25
диков показва само едната страна а именно клеветите на Иванчева , оправданията на Баневи..включи ли ги директно да плюят по спец прокуратурата..щото би ти ви и те навряха микрофон в устата на Иванчева и нейната заместничка и те плоеха по хората които си вършат работата по случая..
26
АЛО, ДРУГАРЮ, ОТ ПИЯНДЕТА, ДЕГРАДИРАЛИ И АРОГАНТНИ ТИПОВЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ИСКАМ. ЩОМ ТИ ГО ПРИЕМАШ КАТО ЖУРНАЛИСТ, ЛИЧИ СИ, ЧЕ ВЕГЕТИРАШ В ПЪЛЕН МИСЛОВЕН ВАКУУМ. СПИ ДЪЛБОКО, ЧЕДО МОЕ !
27
Сашо Диков вече реши случая и с Иванчева и с Баневи..плюеха по Гешев при положение че се води разслезване и даже не е започнало делото срещу тези които бяха хванати с пари в колата а ивенно Иванчева и нейната замесничка , а Диков се подиграваше на Гешев още тогава когато хванаха Иванчева с пари в колата . Диков тогава нарече жената от полицията ,която съпровождаше Иванчева и беше с маска , Диков я нарече `` оная с маскираната като джихадист `` ,така Диков нарече жената от полицията с маската на лицето.
28
И журналистиката му,као скиорството.
29
в медии, претендиращи за безпристрастност ще дефилират платени манипулатури, защитници на най-одиозните престъпници и на хранилка при тях: огнян стефанов “Академик”, попкутуев, който и да е той, дикоф, цветанка ризова, анонимниците от терминал3, капитал и медияпул. Манипулатори, готови на всичко за някой грант, независимо откъде идва.
30
отговор на коментар
И ДВАМАТА !!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 2301
архив

Три от четирите гласа в главата ми искат да спят. Четвъртият ни държи будни, чудейки се имат ли пингвините колене?

няма нови новини
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
сега
3190
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов успокои майките на деца с увреждания - обещанията са спазени, реформите в ТЕЛК продължават (СНИМКИ)
x
Астролог предупреждава: Молитвите изричайте шепнешком
x