Белия дом говори от името на Украйна: Примирие засега е неприемливо

Европа

Белия дом говори от името на Украйна: Примирие засега е неприемливо

15629
на 19.03.2023
Белия дом говори от името на Украйна: Примирие засега е неприемливо
Автор:   ПИК

Съединените щати за момента смятат за неприемливи потенциалните призиви за примирие в Украйна след предстоящата среща между руския президент Владимир Путин и китайския лидер Си Дзинпин. Това заяви координаторът по стратегически комуникации към Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби пред "Фокс нюз".

препоръчано

Той посочи, че ако срещата на Путин със Си Дзинпин доведе до призив за примирие в Украйна, САЩ ще разглеждат подобни действия като неприемливи.

По думи на Кърби това само ще затвърди действията на Русия в Украйна и ще даде възможност на Путин да подготви нова офанзива.

По-рано той заяви, че примирие в Украйна би означавало подсигуряване на руските териториални придобивки, което би нарушило устава на ООН.

В началото на март руският външен министър Сергей Лавров отбеляза, че Москва не е отказвала сериозни предложения за преговори за Украйна, но не си спомня някой да е призовавал Киев към диалог.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК