САЩ готвят нови мерки срещу Русия

Европа

САЩ готвят нови мерки срещу Русия

4421
на 08.12.2021
САЩ готвят нови мерки срещу Русия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

САЩ и съюзниците им ще отговорят със силни икономически мерки, ако Русия нахлуе в Украйна. Това предупреди американският съветник по националната сигурност Джейк Съливан след разговора на Джо Байдън с Владимир Путин.

препоръчано

Байдън е разговарял във вторник и с лидерите на Великобритания, Франция, Италия и Германия, като са се съгласили за необходимостта от продължаване на диалога с Русия за прекратяване на заплашителното й поведение спрямо Украйна.

Вашингтон очаква работата на газопровода “Северен поток 2” да бъде преустановена в случай на агресивни стъпки на Русия, информира Нова телевизия.

От Москва определиха разговора между Путин и Байдън като откровен. Руският президент е подчертал, че именно НАТО предприема опасни опити за увеличаване на военния потенциал край руските граници.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК