САЩ отхвърлиха предложението на Северна Корея за сключване на мирен договор

ЧАС ПИК

САЩ отхвърлиха предложението на Северна Корея за сключване на мирен договор

4116
на 21.10.2015
САЩ отхвърлиха предложението на Северна Корея за сключване на мирен договор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

САЩ нямат намерение да започват преговори за сключване на мирен договор със Северна Корея, съобщи специалният представител Вашингтон по въпросите, свързани с Пхенян Сон Ким, предаде Fox News, цитиран от "Фокус".
„На първо място, по отношение на заявлението на Северна Корея, която предложи да се започне обсъждане на възможността за сключване на мирен договор - ние нямаме интерес да влизаме в каквито и да е подобни дискусии“, каза Ким.
„От гледна точка на американската администрация, следва да се даде приоритет на ядрения въпрос, т.е. ядрено разоръжаване на полуострова“, поясни сътрудникът на Държавния департамент на САЩ. 
По негово мнение, Пхенян е прескочил няколко стъпки, и то много важни стъпки, които трябва да извърви преди отново да поиска започване на преговори за сключване на мирен договор. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК