САЩ следят изкъсо ядрените ходове на Пхенян

Азия

САЩ следят изкъсо ядрените ходове на Пхенян

13242
на 25.01.2023
САЩ следят изкъсо ядрените ходове на Пхенян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съединените щати продължават да наблюдават отблизо Северна Корея за подготвян евентуален нов ядрен опит. Това каза по време на брифинг във вторник говорителят на Пентагона, бригаден генерал Пат Райдър.

препоръчано

САЩ също така работят в тясно сътрудничество със своите съюзници, каза още той.

"Чували сте ни да казваме и преди, че оставаме загрижени, че Северна Корея е готова да проведе седми ядрен опит, каза той. Това със сигурност би било дестабилизиращо действие в региона и затова продължаваме да следим отблизо", добави Райдър.

Припомняме, че Северна Корея проведе своя шести и последен ядрен опит през септември 2017 г. Официални лица в Сеул и Вашингтон обаче казаха, че Пхенян може да проведе ядрен опит по всяко време, добавяйки, че изглежда е завършил всички приготовления за тест.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК