САЩ с нова атака срещу Китай - били световна заплаха №1

Америка

САЩ с нова атака срещу Китай - били световна заплаха №1

7178
на 13.10.2022
САЩ с нова атака срещу Китай - били световна заплаха №1
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки руското нахлуване в Украйна, Китай е определен като най-голямата заплаха за съществуващия световен ред, в публикуваната от Белия дом стратегия за националната сигурност. 

препоръчано

В дългоочаквания документ от 48 страници не се съдържат сериозни промени и нови външнополитически доктрини на администрацията на Джо Байдън.

В стратегията се посочва, че САЩ трябва да спечелят икономическата надпревара с Пекин, ако искат да съхранят влиянието си по света, информира ни Нова телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК