СБЛЪСЪЦИ НА БОТУША! Полицаи и мигранти се млатиха в Рим, хвърчаха камъни и бутилки (ВИДЕО)

Европа

СБЛЪСЪЦИ НА БОТУША! Полицаи и мигранти се млатиха в Рим, хвърчаха камъни и бутилки (ВИДЕО)

10447
на 24.08.2017
СБЛЪСЪЦИ НА БОТУША! Полицаи и мигранти се млатиха в Рим, хвърчаха камъни и бутилки (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Рим използва днес водни оръдия и палки в сблъсък с имигранти, окупирали малък площад в града в знак на протест срещу заповед да напуснат сграда, в която са се настанили незаконно, предаде Ройтерс. Площадът, намиращ се на няколко пресечки от централната римска гара, бе осеян с матраци, преобърнати контейнери за смет и натрошени пластмасови столове.

препоръчано

Стотина имигранти заемаха площада от събота насам, след като голяма част от около 800 души бяха изгонени от административна сграда наблизо, заемана от тях вече близо пет години. На сградата има провесен надпис на италиански: "Ние сме бежанци, не терористи". Повечето от незаконните обитатели на сградата са еритрейци, получили статут на бежанци. От полицията казаха, че те са отказали предложените им от градските власти други жилища.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК