Сбогом, жалки шарлатани и измамници! Връщайте парите на Васко Десето! Лека нощ, Кирчо...

Час Пик ГЛАВНА

Сбогом, жалки шарлатани и измамници! Връщайте парите на Васко Десето! Лека нощ, Кирчо...

205089
на 27.10.2023
Сбогом, жалки шарлатани и измамници! Връщайте парите на Васко Десето! Лека нощ, Кирчо...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦИК реши - без машинки в неделя! Сбогом, жалки шарлатани и измамници!

Без венецуелските машинки наистина ще сте на 10%, както случайникът Петков обясни на всички в програмния запис на ОПГ-то ПП, което незнайно защо се нарича партия, и то политическа.

Сглобката се разглоби, а в неделя всичко ще приключи и авантюрата, наречена за благозвучие "промяна", ще изтече в канализацията заедно с натрапчивото си просташко проявление.

Връщайте на Васко десето парите, защото в неделя трябва да си търси истински гласоподаватели, а не виртуални и се разкарайте от живота ни!

Мижитурки! Искахте да откраднете редица български общини и най-вече София с измама. Бяхте планирали да ни ошмулите служебно, без бой - е, няма да стане! Дилетанти нещастни.

Та чак и пресконференция дали, миличките. Всичките гледаха като купени кученца и най-вече Бойкикиев и онзи лустратора Атанасов. Наиграха се!

Идва Видовден за вас и некадърната ви корумпирана камарила, долни мошеници и крадци!

Лека нощ Кирчо!

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК