Сбогувахме се с пилота Венцислав Дункин, загинал в авиоинцидента край "Граф Игнатиево"

Животът днес

Сбогувахме се с пилота Венцислав Дункин, загинал в авиоинцидента край "Граф Игнатиево"

38113
преди 4 часа
Сбогувахме се с пилота Венцислав Дункин, загинал в авиоинцидента край Граф Игнатиево
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С военен ритуал в Разлог беше отдадена последна почит към капитан Венцислав Дункин, който загина на 13 септември 2024 г., изпълнявайки служебния си дълг, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

препоръчано

Последна почит към капитан Дункин отдават семейството и близки на загиналия, министърът на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров, висши офицери от Българската армия, военнослужещи и колеги.

Със заповед на министъра на отбраната с почетен награден знак на Министерството на отбраната "Свети Георги" – първа степен за офицери, беше отличен посмъртно капитан Венцислав Дункин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК