Свален украински дрон предизвика пожар във Воронежка област

Европа

Свален украински дрон предизвика пожар във Воронежка област

12004
на 29.07.2024
Свален украински дрон предизвика пожар във Воронежка област
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Украински дрон се е разбил в Острогожски район на Воронежка област, пострадало е съоръжение на комуналната инфраструктура в селището Газопровод и е възникнал пожар, съобщи губернаторът на областта Александър Гусев, цитиран от ТАСС.

препоръчано

Руската противовъздушна отбрана е открила и свалила дрон. "При падането му беше повреден обект от комуналната инфраструктура в селището Газопровод. Установени са повреди по покрива на сградата. Избухнал е пожар, който вече е ликвидиран от местните сили", написа той в канала си в Телеграм.

Гусев уточни, че по предварителни данни няма пострадали. На мястото са изпратени оперативни служби.

Губернаторът подчерта също, че заплахата от нападение на дронове в региона не е отменена. Предупреждението за опасност от нападения на дронове беше обявено във Воронежка област вчера в 23:45 ч. московско време.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК