Светлана Гущерова влиза в "Биг Брадър"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Светлана Гущерова влиза в "Биг Брадър"

65075
на 06.08.2024
Светлана Гущерова влиза в Биг Брадър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светлана Гущерова призна, че "Биг Брадър" е любимото й предаване в разговор с фенове.

Тя отговори на въпроси на почитатели, след като се върна от почивка в Гърция с мъжа си Християн.

препоръчано

Светлана призна, че дели времето си между София и Правец, където предпочита да отглежда децата си на чист въздух, писа "Hotnews".

След турболенциите в брака й, Светлана призова следовниците й да не й задават въпроси за него в този момент. "Когато реша да споделя повече за семейството си, ще го направя", лаконично сложи точка на темата Светлана.

Тя обаче подхрани слуховете, че й предстои телевизионна изява през есента. Гущерова обяви "Биг Брадър" за любимото си предаване на директния въпрос били участвала в най-гледаното българско риалити предаване.

Тя показа снимка от къщата през 2017 година, когато бе в шоуто за втори път.

"Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила", разказа тогава моделката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК