Вход
София
Времето в София 7 o C

Светлана Шаренкова пише до Станишев през ПИК: Сергей, бъди джентълмен! Отстъпи първото място в листата на Елена Йончева или Деница Златева!

Светлана Шаренкова пише до Станишев през ПИК: Сергей, бъди джентълмен! Отстъпи първото място в листата на Елена Йончева или Деница Златева!

на 14.03.2019
38104
40
Светлана Шаренкова пише до Станишев през ПИК: Сергей, бъди джентълмен! Отстъпи първото място в листата на Елена Йончева или Деница Златева!

"Красотата ще спаси света", Фьодор Достоевски, руски писател

Скоро изказах мнението си защо Сергей Станишев не бива да бъде водач на листата на БСП за предстоящите евроизбори и получих различни въпроси, като основният от тях е: „А кой да води листата?”.

Коментирайки този въпрос, столични таблоиди огласиха „новината”, че Станишев води по брой номинации в БСП за водач на евролистата, а след него се нареждат експертът международник Деница Златева и смелата разследваща журналистка Елена Йончева.

И тук възниква идеята - защо в предстоящите решаващи избори левицата да не предприеме една справедлива, модерна и европейска стъпка, като издигне начело на листата си жена?

Та нали част от символ веруюто на БСП в цялата й история от Бузлуджа до днес е, че жените трябва да имат равни права на реализация?

Жени са участвали активно в борбите за социална справедливост и срещу фашизма. Партията издига първата жена за народен представител, за посланик, за синдикален лидер, за министър и вицепремиер, а днес жена е председател на БСП.

В годините на социализма бе направено много за образователните, трудовите и социалните права на жените, в защита на майчинството. Всички тези постижения се признават в света като пионерско дело, остават исторически капитал на БСП.

Идеята за жена – водач на евролистата, е модерна и европейска, защото от години ПЕС има решение за равен брой мъже и жени в управлението.

И макар БСП и ПЕС да имат сериозно разминаване по т. нар. Истанбулска конвенция в частта за джендър – идеологията, партията ще продължава да бъде защитник на правата на нежния пол.

Затова издигането на жена начело на листата ще е не символичен, а реален сигнал тази посока. А Станишев като председател на ПЕС и политик, който неведнъж е казвал, че равенството и правата на жените са негови персонални каузи, има шанса да потвърди това на практика и да докаже, че като истински социалист за него каузите стоят над личната кариера и изгода.

Сергей, като истински джентълмен, трябва пръв да посочи за водач на листата една подготвена и харизматична жена. Жена, на която гражданите ще повярват и която ще разшири влиянието на левицата, а Станишев ще получи удовлетворението, че е постъпил кавалерски, принципно и партийно!

Красотата не само ще спаси света, но ще поведе БСП към победата!

*Светлана Шаренкова е член на Националния съвет на БСП, издател на вестник "Земя"

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Тази къде е виждала гей -джентълмен.Нали за това го напусна Йончева,защото го хвана на калъп с аналната банда от Уганда.
2
ха ха стани казва да седна
3
БКП се управлява от хормонално нестабилни женички с неудовлетворен нагон към власт поради липса на такъв от сексуален характер!
4
какъв джентълмен , какъв "мен" е тоя ? Галеник на соца , живял царски , та до ден днешен на държавна ясла !
5
голяма идея - корнелия ли те накара да го напишеш, др. шаренкова??
6
Този и Тиквата са отвратителни пееерасти.Доганя ги е евал и двамата в един и същи ден,на чекрък.
7
Тази Шаренкова къде Е ошарена,че както се вижда няколко години такива Шарени приказки разправя по-шарени от Бачковска торбичка...ето за това става дума шарена шарена та даже е взела шареното за име.....????
8
МИЛИОНЧЕВА НЯМА ЛИ ДА Е В ЗАТВОРА!?
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Ама оФцо,ако считаш, че израза: "КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА", се отнася за.Лена,значи си много,ама много проЗта!!!!!! Лена е всичко друго но не и красива!!!!!!!
11
Светлана Шаренкова е Потомствена Милиционерска К-УРВА ! Да се Избие Цялото КОТИЛО на Полковник Шаренков Шеф на Народната Милиция в Михайловград ! В Семейства на Комунисти и Милиционери Освен К-ОПЕЛЕТА Като Крум Зарков и К-УРВИ Като Светлана Шаренкова Друго не Може да се Пръкне ? По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
12
Този първия май завижда за аналната банда от Уганда, където има най-много холокиксоалисти на глава от населението. Убаче освен това не изтрезняват, защото имат захарни фабрики и бананови плантаций. Когато Бавария и ГРОБ постоят бананови фабрики и захарни плантаций и у нас, за да има на всяка пресечка във секи двор и междублоково пространство казани, тогава да говори, а дотогава да си вземе някой клощар и да го заведе за коура у поутката на майка си. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
13
Бря, бря, голяма драма на Позитано се задава. Сега пък бият на чест - Серго да се откажел в полза на Милиончева? Корнелия трябва да е много отчаяна, ей
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
eййй тъкмo се реших да гласувам за бйe cйе пeто , ама ако сложат пeдaла Станишев нeмa да стане сopи ...
17
СЪР ГЕЙЗЕР МНОГО СЕ ИЗГЕЙЗИРА
18
.....а пък за другата красавица Деница Златева нямам думи да се произнесЪ.Само ще кажа,че толкова прелива от красота,че е по-лесно да я прескочиш,отколкото да я заобиколиш!!!!!
19
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
ДА ИЗЛЯЗАТ И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗАЩО САМО ОТ НАШИЯ?
22
Е БАНИЯТ КАШМЕР,пак си поел уягата,а !?
23
Щом човекът на Кремъл-Шаренкова пише това до Станишев, значи Станишев е в не-милост пред господарите си и затова Нинова така безцеремонно го елиминира като оглавяващ листата на БСП.
24
Къде видяхте красота и харизма в тези две другарки, че и подготвени?От тримата, др.Шаренкова, др. Станишев е най-подходящ за водач на листата ви. Но по-добре е да нямате листа.
25
ДженДЪРмен !
26
Защо не застанат начело млади,грамотни,и неизвестни хора.Станишев,Йончева и други е време да дадат път на младите.Имат си достатъчно пари.
27
Каква красота у Златева - "международник " и у Йончева - "журналист"! Това е някаква подигравка с красотата ли е ? Откога красотата е тантуреста и с издути бузи, като че ли е с бонбон в устата или откога е с изцъклени очи?
28
Другарят Станишев отстапва мястото на Н. Бареиков. А ББ поставя приятелката си Лили Минетката на парво място. А да питам, Минетката какво работи в момента?
29
Защо ще се кандидатират като са против Европа и за нов ССР . Бих ги уважавал ако бойкотират изборите за ЕП , ама - алчност и демагогия . Същото се отнася за Атака и Марешки Малко морал , моля ! Всъщност (срам ме е да призная ) единствената последователна проевропейска партия в Бг уви е ДПС . Ужас - фалшиви леви , фалшиви десни ! Не ужас - отврат !
30
Б С П НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ.. ТЕ СА ПРОТИВ ЕВРОПА , А ЗА РУСИЯ И ДА СИ ХОДЯТ ТАМ.
31
...няма нищо общо с алчността и кариеризма! А Изцъкленото от злоба Ленче,и разплутата още от млада Златева, тепърва има да пускат мустаци! Крушовишката Пача отдавна ги бори с епилация!По- добре да е " джентълмен" към такива" леви" като Крумчо и Симчо, които тепърва ще се набират по"лявата" писта!
32
Правителството на ГЕРБ изложи България, когато издигна Кристалина Георгиева срещу Ирина Бокова.БСП ще ни изложат като издигнат Елена Йончева или Деница Златева срещу Станишев.Щом го удариха на молба явно партията си иска Станишев.
33
др.Милиончева-подписан е акт.11 за продължаване/размразяване/ на строителството на стадион Ботев-Колежа-Пловдив. Там има далавера-молим за проверка като веща в тази дейност
34
А тази руска мисирка от кога започна да надига глас за мнение ,което никой не и е искал ? На кого му пука тая рускиня какво мисли или как да изкриви дупката? Я марш в Сибир !
35
Другарю Станишев, ударението е на "а", моля те отговори кой предложи свинята за шеф на ДАНС. Ако иска да те смачка Нинова ще ти зададе този въпрос пред цяла България, но още те пази, но не от забременяване. И ти за това си мълчиш като пу...а в прани гащи. А теб те лансират само ПИК и ГЕРБ.
36
Значи комунетата ще се избият за ЕС,но правят всичко възможно да го съботират и слушкат руския Решетников.....това е като да искаш да се ожениш по сметка,за да ти е "боли ме ,ама ми е хубаво"...
37
Гейовете, ЛЕЗБИЙКИТЕ и всички останали ДЖЕНДЪРИ.............ВЪН ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА. ! ! !.И ДЖЕНДЪРА. СТАНИШЕВ ДА ЗАПОМНИ ,ЧЕ ДЕПУТАТСТВОТО НЕ Е ПРОФЕСИЯ А. МИСИЯ ! ! !
38
Шаренкова до кога ще се натягаш на всеки нов председател ?
39
Тази кукумицинка не е добре. Станишев, един от лидерите на ПЕС, да е джентълмен и да отстъпи място на Йончева, защото красотата ще спаси света??? В безизходицата си се чудят какво да измисят. Тази партия е пълна с ненормалници!
40
Не само Шаренкова, БСП е готова да прибегне и до "помощта" на Мишо Шамара(както правеше преди) само и само да излъже някоя и друга бабичка да гласува за СКОПЕНАТА БСП!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16041
архив

Надгробен надпис: “Тук почива Генчо Стойчев, чиято нещастна вдовица държи малък уютен бар с богат избор на евтини спиртни напитки, вдясно след изхода на гробището.”

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1335
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
Астрологът на Даяна разгада бъдещето на сина на Меган и Хари
x