СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Любимата на Кубрат - Андреа с разтърсваща изповед

Други спортове

СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Любимата на Кубрат - Андреа с разтърсваща изповед

86043
на 31.03.2019
СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Любимата на Кубрат - Андреа с разтърсваща изповед
Автор:   ПИК

Любимата на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът е жертвата в скандала, който се разрази след мача му срещу Богдан Дину.

Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на интервю след победата си в Калифорния. Заради действията му журналистката нае известната адвокатка Глория Олред като се задава ключово изслушване в САЩ. В момента претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане така до изслушването му от Атлетическата комисия на 14 май, акцентира "Спортал".

"Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е много нечестно. Това го убива!

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо сериозно", заяви Андреа, пред английското издание "Сън".

"Шокирана съм. Дори се карахме за това.

Познавам го много добре. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Предполагам след това някой я е посъветвал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора!", добави певицата.

В отговор на действията на репортерката, от щаба на Пулев публикуваха клип, в който се вижда как Дженифър Равало, известна като "Кралицата на голото суши" отвъд Океана, танцува предизвикателно в скута на приближен до Кобрата.

"Те се познават повече от 10 минути. Тя се държи много мило с него от предния ден. Даже по-мило, отколкото е нормално за журналист и спортист. Тя лъже и по много грозен начин изкривява истината", заяви още Андреа.

Атлетическата комисия на щата Калифорния ще изслуша обясненията на българина на 14 май. Ако обяви поведението му за неприемливо, той ще загуби лиценза си за САЩ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК