Световната здравна организация с предупреждение за коронавируса: Това не е учение

Африка

Световната здравна организация с предупреждение за коронавируса: Това не е учение

15921
на 06.03.2020
Световната здравна организация с предупреждение за коронавируса: Това не е учение
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Генералният директор на Световната здравна организация предупреди, че някои държави не приемат сериозно заплахата от Ковид-19. "Това не е учение", заяви Тедрос Аданом Гебрейесус.

препоръчано

Продължава разпространението на коронавируса в Европа и Съединените щати. Заради Ковид-19 сесията на Европарламента ще се порведе в Брюксел, а не в Страсбург. Избягване на тълпи, спазване на дистанция от поне метър от други хора, без културни и спортни събития на открито - Италия се опитва да живее по нови правила.

Във Франция е регистриран седми смъртен случаи. Франция върви към епидемия, предупреди френският президент Емануел Макрон, предава БНТ.

Настъплението на Ковид-19 продължава и в Съединените щати, където вече има 183 случая на зараза. За борба с вируса Сенатът отпуска 8 милиона и 300 хиляди долара.

Ковид-19 вече има на всички континенти, с изключение на Антарктика. В Китай - извън Хубей - провинцията огнище на епидемията има регистринани 17 нови случая - 16 от заразените са се върнали скоро от чужбина.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК