Светослав Малинов с нови подробности за пакета "Мобилност: Нищо не е приключило

Политика

Светослав Малинов с нови подробности за пакета "Мобилност: Нищо не е приключило

16517
на 26.03.2019
Светослав Малинов с нови подробности за пакета Мобилност: Нищо не е приключило
Автор:   ПИК

Имах злощастието моят полет от София до Франкфурт да закъснее. Имаше много тежка авария в компютърната система на летище Франкфурт. Цели делегации закъсняха. Изключително съжалявам, тъй като отдавна гласувам против пакета "Мобилност". Това коментира пред Нова телевизия евродепутатът Светослав Малинов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Припомняме, че той е един от тримата български евродепутати, които не са гласували в европарламента срещу пакета "Мобилност".

"Нещата продължават. Ще има и друго гласуване и ще гласувам "против", увери той.

"Евродепутатите имахме среща преди малко.Готвим някои неща, с които да се противопоставим на този пакет. Имаме още много стъпки, които трябва да направим. Нещата не са приключили", категоричен е евродепутатът.
"Абсолютно убеден съм, че най-тежката поправка, тази свързана със завръщането на шофьорите в родното им място, ще отпадне", разкри Малинов.

"Проблемът е, че в този пакет има 2-3 неща, които са насочени към периферните страни в Европа. За няколко конкретни клаузи е борбата. Ако тези клаузи минат, те ще нарушат конкурентността ни", отсече той.

"Винаги съм се придържал към това да не се приема този пакет", заключи евродепутатът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК