Вход
София
Времето в София -2 o C

Светът лудна по Кабала - новата мания на Холивуд! Вижте как да разкриете тайните на съдбата в уникална книга

Светът лудна по Кабала - новата мания на Холивуд! Вижте как да разкриете тайните на съдбата в уникална книга


на 01.07.2020
24208
0
Светът лудна по Кабала - новата мания на Холивуд! Вижте как да разкриете тайните на съдбата в уникална книга
Автор: ПИК
01.07.2020
0
24208

Древна наука, начин на живот или световна мода, на която попкралицата Мадона стана най-големия фен? Кабала е новата мания на Холивуд и всички преуспели звезди следват нейните предписания, за да се справят с пороците си и да се задържат на гребена на вълната.

Ако искате и вие да научите тайните на съдбата, които досега са били достояние само на малцина избрани, може да го направите с уникалния наръчник „Да научим лесно Кабала” от авторката Гергана Танева, разпространяван с логото на издателство „Милениум”.

Практичното четиво ще намерите на вестникарските павилиони в цялата страна на суперцена цена от 6 лв.

Кабала е наука, която дава обяснение на големия въпрос за смисъла на човешкия живот и затова запознатите с нея я наричат "ключ към себе си". С нейна помощ всеки може да осмисли точно какво му създава пречки и да открие начин да се промени към по-добро.

Древният мистичен метод, който е на повече от 4 хиляди години, е лост, с който всеки може да подчини фундаменталните сили на действителността и да ги насочи в своя полза. Така е възможно да се извисите до степен да станете творци на собствения си живот - толкова всемогъщи и всезнаещи, колкото е самият Създател на реалността.

Уникалното томче е част от поредицата „Да научим лесно” от издателство „Милениум”, която включва и заглавията, посветени на Аюрведа, Хюман дизайн, Астрология и И-дзин. Четивата са безценни пътеводители в света на древните науки и духовността и са подходящи наръчници както за читатели с интерес към мистиката и непознатото, така и за всички, решили да опознаят себе си, използвайки методите на предците ни.

 

 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17335
архив

Пиян обикаля около цилиндрична колона за обяви на улицата и крещи:
- Помощ! Помощ!
Приближил се полицай и попитал:
- Какво има?
- Зазидаха ме! - отвърнал пияният.

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x