Свидетелка на боя в Благоевград: Останах потресена, вижда се как 6 момичета...

Футбол

Свидетелка на боя в Благоевград: Останах потресена, вижда се как 6 момичета...

11573
на 07.05.2021
Свидетелка на боя в Благоевград: Останах потресена, вижда се как 6 момичета...
Автор:   ПИК

6 момичета от Барокко нападнаха девойка, оскубаха я. Това каза пред НОВА свидетелят Елена Маринова.

препоръчано

Както стана известно, любителско видео засне бой по време на футболен мач. След края на мач между Пирин Лейдис и Барокко състезателките от двата отбора влизат в страховита схватка помежду си. На терена навлизат и фенове, които опитват да разтърват футболистките. За щастие, няма сериозно ранени.

"Не съм любител на футбола, но решихме да отидем със съпруга ми и малкия ни син. Останах потресена от станалото по време на мача. В момента, в който приключи играта, за секунди се вижда как 6 момичета от Барокко нападат друго, което върви отстрани. Започнаха да го скубят и бият. Това са момичета на по 15-16 години. Не е нормално", разказва Елена.

Тя разкри, че футболистките на Пирин Лейдис били изнервени заради реферски отсъждания.

От двата клуба заявиха за НОВА, че имат добри отношения помежду си. И обясниха, че боят е станал вследствие на спортно напрежение. Въпреки инцидента след мача е имало официална вечеря, на която двете ръководства са били заедно. От Женската комисия към Българския футболен съюз обясниха, че следващата седмица ще има заседание на Спортно-техническата комисия и ще се реши какви наказания да бъдат наложени на участвалите във визираното меле.

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това