Свидетелски разказ на водач, сблъскал се с бивол на пътя: Набих рязко спирачки, но...

Инциденти

Свидетелски разказ на водач, сблъскал се с бивол на пътя: Набих рязко спирачки, но...

30294
на 18.09.2024
Свидетелски разказ на водач, сблъскал се с бивол на пътя: Набих рязко спирачки, но...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шок, уплаха и смазан автомобил – това последствията от поредния инцидент с пуснато на пътя едро домашно животно край Кремиковци. Проблемът е от години. Цели стада постоянно пресичат пътното платно и са предизвиквали през годините много катастрофи.

препоръчано

При последния случай зад волана е бил млад мъж, колата му се е забила в бивол, внезапно изникнал на пътя. За щастие, младежът не е пострадал сериозно, по автомобила обаче има сериозни щети.

„Карах в ограничението, когато животното излезе пред колата. Набих рязко спирачка. Собственикът дори не се появи”, разказа потърпевшият Венци пред Нова тв.

„Въпреки жалбите за това, че животните на въпросния господин се разхождат безпризорно, не се случва нищо. БАБХ трябва да вземе мерки, защото тя разкрива животновъдни обекти”, обясни кметът на район „Кремиковци” Лилия Донкова.

От Агенцията по безопасност на храните твърдят, че не са получили сигнал от МВР за катастрофата.

„За да затворим един животновъден обект трябва в рамките на година да има влезли повече от три наказателни постановления. Преди 2 години удостоверението за регистрация на животновъдния обект беше частично отнето, но съдът отмени решението”, допълват оттам.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК