Свитата на Доган се изложи - два пъти повече депесари подкрепиха Пеевски

Епицентър

Свитата на Доган се изложи - два пъти повече депесари подкрепиха Пеевски

300206
на 03.09.2024
Свитата на Доган се изложи - два пъти повече депесари подкрепиха Пеевски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два пъти повече депесари са подкрепили Делян Пеевски в състезанието с Ахмед Доган за събирането на подписи за регистриране на коалициите за участие в парламентарните избори на 27 октомври, стана ясно от данните на Централната избирателна комисия, цитирани от "24Родопи".

препоръчано

„Движение за права и свободи – Ново начало“ представи списък със 7 222-ма подкрепили коалицията на Делян Пеевски.

За хората на Ахмед Доган, които ще участват с „Демокрация, права и свободи“ доверие с подписи са дали 3 700 депесари.

Припомняме, че след бурни скандали, започнали от неделя вечерта, вчера следобед Централната избирателна комисия регистрира и двете коалиции.

"ДПС-Ново начало" на Делян Пеевски подаде документи за регистрация на предстоящите избори на 27 октомври в коалиция с още две партии "Български гласъ" и "Новите лидери".

С две партии се регистрира в коалиция и фракцията на Ахмед Доган под наименованието "ДПС-Демокрация, права и свободи" - "СБОР - Справедлива България обединени родолюбци" и "Земеделски народен съюз".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК