СВРЪХ ЕМОЦИЯ: Иво Танев се разрида в ефир - стана ясно кой спаси от самоубийство автора на бестселъра "Урок за мъже" (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

СВРЪХ ЕМОЦИЯ: Иво Танев се разрида в ефир - стана ясно кой спаси от самоубийство автора на бестселъра "Урок за мъже" (СНИМКИ)

11609
на 12.05.2021
СВРЪХ ЕМОЦИЯ: Иво Танев се разрида в ефир - стана ясно кой спаси от самоубийство автора на бестселъра Урок за мъже (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Истински вулкан от емоции връхлетя Иво Танев по време на гостуването му в "Преди обед", където представи книгата си "Урок за мъже" пред зрителите на Би Ти Ви, видя ПИК. В томчето, което много бързо се превърна в един от бестселърите на издателство "Милениум", харизматичният шоумен разказва истински случаи и истории от своя живота.

препоръчано

Една от най-вълнуващите от тях е дългогодишната битка на Иво да възвърне гласа си. Повече от 11 години никой не може да разбере какво се случва. Стига се до там, че в един момент повече от три месеца Иво не може да говори, а когато се мъчи да общува от него излиза само топъл въздух, но не и глас.

"Бях на дъното. Един доцент ми каза, че се касае за онкологичен проблем. Какво ли не илачи съм опитвал в отчаянието си - все пак имам семейство и трябваше да го издържам. Един ден си написах прощалното писмо с по нещо за всеки - за жена ми, дъщеря ми, роднините. Бях си приготвил разни субстанции и вечерта мислех да ги изпия. Дъщеря ми и жена ми могат да потвърдят думите ми - беше ги страх да се приберат вкъщи, не се знаеше как ще ме намерят...

В онзи ден звънна телефонът. Благословия е да имам такъв приятел като него. Предложил ме на един голям бизнесмен да му организирам събития - частни и фирмени партита. След моя приятел ми се обади и въпросният бизнесмен. Мисълта ми се анажира и забравих, че искам да изпия субстанциите... Но няма да кажа кой е човекът".

Всичко това Иво разказа с пресипнал от вълнение глас, без да подозира каква още по-емоционална изненада са му подготвили Деси и Сашо. Те показаха човека, спасил живота на техния гост и съвсем отприщиха сълзите в очите му. Това е поп певецът Весилин Маринов.

"Знам колко пагубно е да загубиш гласа си. Аз съм съм имал проблем с гласните струни, бях изпаднал в депресия. При нас подобно нещо влияе много на псикихата. Не съм очаквал, че с предложението ми ми към Иво в онзи момент той ще започне живота си отново. Аз съм близък с него откакто се познаваме. Пълно е с хора, които вечно се оплакват. При няма такова нещо - той винаги е усмихнат  винаги ще пусне някакъв виц. Аз скромно го наричам гения, защото много неща прави и все ги прави добре", коментира естрадната звезда.

В своя репертора Веселин Маринов дори има песен, написана от Иво и я изпълнява на всички свои големи концерти и юбилейни участия. Певецът разкри, че с приятеля му работят и по ново парче.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това