СВЪРШИХА БУЛКИТЕ У НАС: Във Варна пощуряха по сватби с украинки

Животът днес

СВЪРШИХА БУЛКИТЕ У НАС: Във Варна пощуряха по сватби с украинки

6427
на 26.01.2021
СВЪРШИХА БУЛКИТЕ У НАС: Във Варна пощуряха по сватби с украинки
Автор:   ПИК

Много характерни за миналата година във Варна са браковете между българин и украинка. Жители на морската столица са си взели половинка от редица държави, сред които Англия и Франция. Имало е сватба на варненец с половинка от Австралия, което не се е случвало скоро. Това съобщи Капка Кателиева, която е организатор на сватби във варненската Ритуална зала.

препоръчано

През 2020 г. в морската столица са се бракосъчетали 1200 влюбени двойки. Около 100 двойки са отложили брачния си ритуал от миналата за тази година заради пандемията, уточнява пред "Дарик" Кателиева.

По-суеверните двойки пък продължават да запазват дати със символика в числата, които и тази година не липсват. Летните юли, август и септември си остават месеците, в които най-често се женят варненци.

Сключването на бракове в Ритуална зала преминава при спазването на всички противоепидемични мерки, включващи задължителното носене на предпазни маски и спазване на дистанция. 

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това