СВЪРШИ СЕ: Край на ерата "Гриша Ганчев" в Литекс

Футбол

СВЪРШИ СЕ: Край на ерата "Гриша Ганчев" в Литекс

20233
на 30.05.2024
СВЪРШИ СЕ: Край на ерата Гриша Ганчев в Литекс
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На заседание на Общинския съвет в Ловеч беше прието дарението на "Литекс Комерс" АД на футболния клуб Литекс и дарението на "Ловеч Спорт 96" АД на Градския стадион.

препоръчано

Гласуването в града с покрития мост мина гладко и бързо с 28 гласа "За" и нито един "Против".

От казаното на събранието стана ясно, че в рамките на следващите три месеца общинарите трябва да изготвят проект за управлението на клуба.

По този начин се сложи край на ерата "Гриша Ганчев" в Литекс. Ганчев пое управлението на Литекс през 1996 г. В следващите 15 години "оранжевите" спечелиха четири пъти шампионска титла на България (1998, 1999, 2010, 2011).

Засега не е ясно дали името на отбора ще бъде променено за новия сезон във Втора лига, отбелязват колегите от "Гонг“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК