Сгащиха над 20 мигранти при опит да пресекат Ламанша

Европа

Сгащиха над 20 мигранти при опит да пресекат Ламанша

5069
на 10.11.2019
Сгащиха над 20 мигранти при опит да пресекат Ламанша
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британските власти заловиха 22 мигранти, опитали се да пресекат Ламанша на борда на малка лодка, предаде Франс прес, цитирайки британското вътрешно министерство.

препоръчано

Мигрантите, чиято националност все още не се съобщава, били засечени и заловени от британската гранична служба и отведени в Доувър, за да бъдат разпитани от служители на имиграционните служби.

От края на 2018 г. нарасна броят на опитите за нелегално прекосяване на Ламанша, въпреки опасността, свързана с натоварения морски трафик, силните течения и ниската температура на водата.

В петък пък бяха задържани други 20 души, опитващи се да преминат през Ламанша на борда на две малки лодки, припомня БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК