Сгащиха сериен крадец в Самоков

Крими

Сгащиха сериен крадец в Самоков

7992
преди 6 часа
Сгащиха сериен крадец в Самоков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Извършител на серия взломни кражби е задържан след бързи действия на криминалистите от РУ-Самоков.

препоръчано

От ОДМВР-София съобщиха, че в ранните часове на 8 октомври в полицията е постъпил сигнал, че е разбит прозорец на компютърна зала и от помещението са отнети тонколона и парична сума. 

Полицейските служители предприели бързи издирвателни действия и след броени часове задържали извършителя на престъпното посегателство. В хода на оперативната работа криминалистите разкрили, че 21-годишният самоковец, известен на органите на МВР, е автор и на още две взломни кражби от търговски обекти. 

Няколко часа преди проникването в компютърната зала той взломил входната врата на павилион за бързо хранене в Самоков, откъдето отнел наличните пари. А в нощта срещу 27 септември разбил прозорец на заведение за бързо хранене, откъдето освен наличните пари отнел и камерата за видеонаблюдение. Инкриминираните вещи са намерени и иззети.

С прокурорско постановление криминално проявеният мъж е привлечен като обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за задържане.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК