СГЛОБКАТА СКЪРЦА: Никола Минчев контра на Борисов и Пеевски за министрите

ТЕМА

СГЛОБКАТА СКЪРЦА: Никола Минчев контра на Борисов и Пеевски за министрите

78813
на 06.10.2023
СГЛОБКАТА СКЪРЦА: Никола Минчев контра на Борисов и Пеевски за министрите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не ги намирам за основателни. Така Никола Минчев от "Промяната“ коментира от екрана на Би Ти Ви критиките, които Бойко Борисов и Делян Пеевски, отправиха към някои от министрите в кабинета "Денков-Габриел“.

препоръчано

“В това управляващо мнозинство има партньори. За да има смяна на министрите след ротацията, е въпрос на консенсус. Това, че едната страна смята, че има проблем с работата на един или друг министър не означава, че другата страна приема това“, продължи той.

Минчев все пак призна, че докато зад гърба на правителството има стабилно мнозинство, то ще работи, а в момента, в който вече това мнозинство го няма, то правителството ще падне.

Минчев видимо беше доволен, че 161 негови колеги от ГЕРБ-СДС, ППДБ и ДПС, са приели предложенията за промени в Конституцията, макар и по бавната писта. Съобщи още, че дебатът е бил конструктивен.

"Промените, които сме предложили, са смели и с тях се стремим да установим по безспорен начин независимостта на българския съд“, похвали се Минчев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК