СДВР влезе в ГРАО, тараши кой и как е сменил фамилното име и ЕГН-то на Нотариуса

ГОРЕЩО

СДВР влезе в ГРАО, тараши кой и как е сменил фамилното име и ЕГН-то на Нотариуса

83248
на 12.02.2024
СДВР влезе в ГРАО, тараши кой и как е сменил фамилното име и ЕГН-то на Нотариуса
Автор:   ПИК

Представители на СДВР са в ГРАО, където ще проверят кой, как и на какво основание е извършил смяна на фамилното име и на последните пет цифри от ЕГН-то на Мартин Божанов - Нотариуса. Това каза пред журналисти вътрешният министър Калин Стоянов.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

По повод убийството на Божанов, той поясни, че се работи активно и има изградени няколко версии. „Непрекъснато се събират факти и обстоятелства, които се прецизират и приобщават към разследването”, добави Стоянов.

Във връзка с частния клуб „SS”, свързван с Нотариуса, с неговата дейност и членове, силовият министър отбеляза, че няма напредък. Той допусна, че всичко ще се изясни в рамките на проверката от временната парламентарна комисия. По-рано днес правосъдният министър Атанас Славов заяви, че ще инициира дисциплинарни производства срещу магистрати, за които се докаже, че са посещавали клуба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК