СДВР внася в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост". Организаторите в паника и истерия заради проваления пуч

Политика

СДВР внася в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост". Организаторите в паника и истерия заради проваления пуч

629607
на 08.08.2020
СДВР внася в прокуратурата доказателства за вандалите от Орлов мост. Организаторите в паника и истерия заради проваления пуч
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичната дирекция на вътрешните работи е събрала достатъчно доказателства за извършените вандалства и разгромения център на София в петък вечерта от метежниците на "Орлов мост". Те ще бъдат внесени в прокуратурата в понеделник с настояване разследването да започне веднага.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Освен записи на поразиите, които буквално разрушиха знаковото кръстовище в София и околностите с изкъртени пейки, кашпи и бетонни постаменти, от полицията са установили и самоличността на хулиганите, причинили тежките щети. Доказателствата ще бъдат подкрепени с точните имена на рушителите.

Това научи ПИК от отлично информирани източници.

Това е и причината Ивайло Мирчев, който е най-приближеният на един от главните метежници в лицето на проваления правосъден министър от втория кабинет на Бойко Борисов - Христо Иванов, да бълва фалшиви новини с постовете си във Фейсбук, в които твърди, че шефът на СДВР Георги Хаджиев днес е излъгал, че на "Орлов мост" са извършени вандалства.

Причината Шишолини, както любовно наричат Мирчев съмишлениците му, да изпадне в паника е, че сценарият за пуч и кръвопролитие снощи напълно се е провалил заради нежеланието на полицията да стане действащо лице в предварителния замисъл. Освен това метежниците са очаквали, че след прибирането на палатковите лагери в ранни зори в петък и след техните призиви за кървав метеж там ще се появят поне 10 000 души. Уви, присъстващите са били малко над 1500.

От пръв поглед си личи, че хората, които отиват на палатките заради собствените си претенции към властта, стават все по-малко и там остават само мекеретата на забегналия олигарх с 19 обвинения Васил Божков, напътствани от ротфронтовеца и превратаджията в президентството Румен Радев. Това е и причината коалиционният партньор на Христо Иванов - лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, който окончателно залезе покрай него, днес да отиде да насърчава стихналите протести.

Затова едричкият Шишолини, който се търкаляше по земята по време на драматургичните изпълнения на подмокрения Христо Иванов край лятната резиденция на Доган в "Росенец", познат още като Иво Мирчев, да пише панически постове с фалшиви новини за лъжите на СДВР.

Неговите твърдения обаче са точно толкова верни, колкото и твърденията му покрай скандалното уреждане по втория начин на децата му в детската градина в София в Горна баня, както стана ясно и от изявленията на властите.

Шишолини, Христо Иванов и останалите запевчици на протеста в лицето на Досадното трио чичаци - адвокатът на Цветан Василев - Хаджигенов, собственикът на сайтове с фалшиви новини Бабикян и ощетеният откъм постове във властта Минеков са в паника и креативна криза какви нови зулуми да измислят, за да поддържат спадналия градус на протестите и да привличат внимание.

Дотогава СДВР възнамерява да продължи проследяването и документирането на всички вандалства и хулиганства, а събраните материали да внася в прокуратурата, както ще постъпи и в понеделник. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК