СДЕЛКА: Септември София продава вратар на Жирона

Световен футбол

СДЕЛКА: Септември София продава вратар на Жирона

47502
на 30.05.2024
СДЕЛКА: Септември София продава вратар на Жирона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичният Септември ще осъществи до дни престижен трансфер. Клубът ще продаде на хита в Испания Жирона вратаря Александър Андреев, който е роден през 2006 година.

препоръчано

Младият страж е минал през проби, за да си спечели трансфера в тима, който през следващия сезон ще играе в Шампионската лига, след като дълго време беше в челото на Ла Лига.

Жирона, който е част от групата, която е собственик и на шампиона на Англия Манчестър Сити, ще плати за Александър Андреев, издава "Телеграф“.

Септември обаче ще запази огромен процент от правата на стража, което може да вкара огромна сума пари в касата на клуба, ако вратарят се развие и бъде продаден.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК