СДС ни натресе престъпната демокрация

Лична драма

СДС ни натресе престъпната демокрация

53298
на 14.01.2019
СДС ни натресе престъпната демокрация
Автор:   "Ретро"

Радвам се, че българският народ се събужда, за да се отърве от тази гадна и ужасно престъпна демокрация, която ни натресе една партия – СДС, с нейната шайка от предатели. Това е партията, която викаше по площадите и улиците „Времето е наше” и „Кой не скача, е червен”. Тази партия разгроми България и я ликвидира. Всичко, което беше създадено по времето на социализма за 45 години, беше унищожено. А Желев като президент я продаде на Америка. Изгубихме си една прекрасна страна, в която имаше ред, спокойствие и добър живот.

30 години след това страната ни се управляваше от предатели и рушители. Ограбваха я и затова днес се говори само за пари, но не и за производство. Прогониха ни децата, разсипаха ни образованието, здравеопазването направиха стока, закриха ни болниците. Ликвидираха селата, като им отнеха поминъка – горите, пътищата, животните. Няма я грижата сега за селото, каквато беше при Тодор Живков. Тогава селата цъфтяха, а сега умряха.

Елате, господа седесари, да видите резултата от вашата демокрация -  в някои села е останал само по 1 човек. Това не е само при нас в Северозапада, а в цялата страна.
Но на българския народ му дойде до гуша от дивотиите, магариите, далаверите. Това е една паплач, която трябва да се измете.
 
Лиляна Бонина, с. Праужда, Видинско  

препоръчано
Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това