Северна Корея отбеляза 75 години от основаването си

Азия

Северна Корея отбеляза 75 години от основаването си

5495
на 09.09.2023
Северна Корея отбеляза 75 години от основаването си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Северна Корея отбеляза 75-ата годишнина от основаването си с парад, на който са присъствали лидерът Ким Чен Ун, както и руски и китайски официални лица, съобщи агенция Франс прес.

препоръчано

Според съобщенията на държавните медии на парада са марширували паравоенни сили, като той не е включвал обичайното преминаване на тежка военна техника.

Очаква се през този месец лидерът Ким да посети Русия и да обсъди лично с колегата си Владимир Путин евентуални доставки на оръжия в подкрепа на руското нападение срещу Украйна, припомня агенция Ройтерс, предава БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК