Северна Корея стресира света с нови ракетни опити

Азия

Северна Корея стресира света с нови ракетни опити

6092
на 29.01.2022
Северна Корея стресира света с нови ракетни опити
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Северна Корея е провела изпитания тази седмица на крилати ракети с голям обсег и тактически управляеми ракети земя-земя, съобщиха световните агенции.

препоръчано

Във вторник е била тествана модернизирана система за крилати ракети с голям обсег, а друго изпитание е проведено в четвъртък с цел потвърждаване на мощта на конвенционална тактически управляема ракета земя-земя, съобщи севернокорейската информационна агенция КЦТА, цитирана от Ройтерс.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун междувременно посети завод за муниции и го похвали за напредъка в "произвеждането на важни оръжия" и за ролята му в модернизирането на въоръжените сили на страната и за осъществяването на стратегията за развитие на националната отбрана.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК