Седем задържани в Белгия, готвели терористичен атентат на Олимпиадата

Европа

Седем задържани в Белгия, готвели терористичен атентат на Олимпиадата

14856
на 25.07.2024
Седем задържани в Белгия, готвели терористичен атентат на Олимпиадата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем души за задържани в Белгия по подозрение в подготовка на атентат на Олимпийските игри във Франция, които започват в петък, съобщиха местни медии.

препоръчано

По данни на белгийската прокуратура, извършените обиски в цяла Белгия са целели да предотвратят действията на заподозрени участници в терористична група. Предстои съдът да определи мерките за неотклонение на задържаните. Уточнява се, че засега не са били установени възможните цели на заподозрените терористи, посочва кореспондентът на БТА Николай Желязков.

свързани новини

През 2015 г. във Франция бяха извършени атентати, организирани от терористична група, съставена основно от участници от Белгия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК