Вход
София
Времето в София 16 o C

Седем супер книги разкриват тайните на себепознанието

Седем супер книги разкриват тайните на себепознанието

Търсете ги с отспъпка на "Алея на книгата" във Варна
на 03.08.2018
25355
1
Седем супер книги разкриват тайните на себепознанието
Автор: ПИК
03.08.2018
1
25355

Откакто свят светува човекът се стреми да намери смисъла на битието и своята мисия в живота. Търси отговори, вкглеждайки се в себе си и в кодовете, заложени още при раждането му. Водещото издателство "Милениум" предлага няколко изключително ценни книги, които са точните пътеводители в разгадаването на енигмите на съдбата. Можете да ги намерите в шатра 10 на "Алея на книгата" във Варна до неделя с отстъпка от цените. Ето къде се крият секретите на себепознанието:

1. "Ръката предсказва. Пълен наръчник по хиромантия" дава възможнст на всеки да разчете линиите на дланите си и да провиди в бъдещето си и дори в миналите и бъдещите си животи.

2. "Да научим лесно хюман дизайн" предлага достъпно и ясно упътване за разгадаване на картата на характера на човека - неговите силни и слаби страни, начина, по който общува с другите, професиите и житейските роли, за които е предназначен. Само с едно кликване на мишката на компютъра, след като се въвели в точно посочен в книгата сайт, датата и часа си на раждане, ще получите вашата карта, с която ще разчете бързо своето предопределение благодарение на този наръчник.

3. "Да научим лесно астрология" - по същия начин, чрез достъпни, безплатни сайтове, можете да генерирате вашата астрологична карта и с книгата в ръка сами да изготвите за вас, и за вашите приятели и близки, пълна, точна и подробна астропрогноза.

4. "Тайните на почерка" пък е увлекателен начин да разгадаем себе си и хората, с които си пишем. Освен изключително точна характеристика на личността, почеркът е и указание за моментното състояние, в което се е намирал човекът, докато е писал дадено послание. Не случайно графологическият анализ е сред основните методите на криминолозите и криминалистите.

5. Казват, че името не прави човека, но "Голям именник на българите" ще ви убеди в противното. Ще останете изненадани колко точно отговаря посочената характеристика на имената на чертите на вашите познати, които ги носят. Освен за личните психологически черти, томчето дава информация и хора с какви имена са подходящи един за друг и кои не са орисани да създадат силна връзка. Изданието е подходящ подарък и за бъдещи родители, които обмислят подходящо име на рожбите си.

6. "Да научим лесно аюрведа" ще ви посочи към коя доша принадлежите с вашите физически и психически характеристики чрез попълването на кратък тест. След това ще научите всичко, което е подходящо за вас - за нуждите на тялото ви от определена храна и физическа активност, за насоките на вашия дух и предразположенията на психиката и интелекта ви.

7. "Новият български съновник" пък е пряк път към вашето подсъзнание. В него, на базата на трудове на редица психолози и психоаналитици, са изведени най-често срещаните символи от нашите сънища. Речникът е обновен с десетки реалии от съвременността ни, които естествено се появяват в нощните ни видения. Такива са мобилен телефон, компютър, интернет, чат и много други.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30731
архив

Преди Нова година. Оптимистът:
- Новата година ще е по-добра от старата!
Песимистът:
- Новата година ще бъде по-лоша от старата!
Реалистът:
- Пак ще се напия!

няма нови новини
Днес: 237
hot
най-четени новини в момента
сега
3538
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Комисията по енергетика обсъжда идеята за държавните бензиностанции - НА ЖИВО
x
ЕКРАНЪТ СРЕЩУ ХАРТИЯТА: Ето кой е победител в обучението на децата
x