Седем сътрудници на ООН са изведени от Етиопия

СВЕТЪТ ДНЕС

Седем сътрудници на ООН са изведени от Етиопия

4157
на 05.10.2021
Седем сътрудници на ООН са изведени от Етиопия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем сътрудници на ООН, които бяха обявени от властите в Етиопия за персони нон грата, са напуснали страната от съображения за сигурност, съобщават световните агенции, цитирани от RT.

препоръчано

Това е било потвърдено и от официалния представител на генералния секретар на ООН Фархан Хак.

„Никой от седемте сътрудници на ООН в момента не е в пределите на Етиопия. Тя бяха изведени от страната от съображения за сигурност“, заяви Хак.

На 30 септември правителството на Етиопия съобщи на страницата на Министерството на външните работи във „Фейсбук“, че седем сътрудници на специализираните служби на ООН са обявени за персони нон грата и им е било предложно да напуснат територията на страната в рамките на 72 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК