Седесарят Борис Марков: Божков си има вътрешен министър в кабинета на Радев

Акценти

Седесарят Борис Марков: Божков си има вътрешен министър в кабинета на Радев

67484
на 25.07.2021
Седесарят Борис Марков: Божков си има вътрешен министър в кабинета на Радев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истината е, че големият победител на изборите е партия “Българско лято” на Васил Божков - Черепа. Два пъти не успяха да минат 4% бариера, но имат вътрешен министър. Това написа във Фейсбук седесарят Борис Марков.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По думите му, дори и партията на забегналия в Дубай хазартен бос да е събрала по някакъв начин и 15% на изборите, то е нямало как да си има силов министър, какъвто очевидно е Бойко Рашков за него.

Първият скандал, който забърка Рашков, а и служебниян кабинет на Радев изобщо, беше с назначаването на Елена Фичерова за началник на кабинета на вътрешния министър.

Ето какво написа Борис Марков в социалната мрежа:

Истината е, че големият победител на изборите е партия “Българско лято” на Васил Божков - Черепа. Два пъти не успяха да минат 4% бариера, но имат вътрешен министър. И 15% да имаха на изборите, и официално да участваха в управленска коалиция, пак нямаше да имат вътрешен министър. От кумова срама, баш това нямаше да му го даде нито един коалиционен партньор.

А сега го имат! В коалицията им с Радев, те си имат министерство и министър Бойко Рашков.

Радев с Черепа, няма смисъл онзи да се прибира изобщо, нека се грижи за животните там.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК