СЕКРЕТНА АКЦИЯ: Арестуваха бос №1 на марихуаната у нас! Крум Ейпъла снабдявал София и Солун с канабис

Региони

СЕКРЕТНА АКЦИЯ: Арестуваха бос №1 на марихуаната у нас! Крум Ейпъла снабдявал София и Солун с канабис

75258
на 25.01.2020
СЕКРЕТНА АКЦИЯ: Арестуваха бос №1 на марихуаната у нас! Крум Ейпъла снабдявал София и Солун с канабис
Автор:   ПИК

Най-големият производител на марихуана в Сандански, а може би и в цяла България, Крум Николов-Ейпъла е бил арестуван заедно с най-доверените си хора при секретна акция на "Гранична полиция", проведена във вторник сутринта в село Бождово. Според оскъдната информация, подадена до медиите, при акцията граничните полицаи са открили внушителните 120 килограма марихуана, пакетирана и подготвена за продажба, пише столичен седмичник,

препоръчано

Крум Николов-Ейпъла е некоронованият крал на марихуаната в Югозападна България. Според мълвата в ъндърграунда под негов контрол са над 10 ниви с марихуана, пръснати из селата в Сандански, Петрич и Благоевград. Публична тайна в Сандански е, че Крум Ейпъла си плаща на местните ченгета и може би поради тази причина акцията е извършена не от ОД на МВР-Благоевград, а от "Гранична полиция".
По груби сметки на криминалистите откритата дрога при акцията срещу Крум Ейпъла е на стойност от над 1 милион лева, и то при продажба на едро. Марихуаната е с високо съдържание на тедрахидроканабинол. Заедно с бос №1 на канабиса са закопчани още петима човека, сред които е и дясната му ръка Илко Бориков-Фараона. Арестувани са и окъпаните в криминална слава бандити от Сандански с прозвища Жабата, Големеца и Чипонката.

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това