Сексуални контрабандни стимуланти задържаха митничарите на ГКПП Дунав мост 2

Крими

Сексуални контрабандни стимуланти задържаха митничарите на ГКПП Дунав мост 2

5993
на 06.03.2023
Сексуални контрабандни стимуланти задържаха митничарите на ГКПП Дунав мост 2
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Над 9500 кутии контрабандни сексуални стимуланти, превозвани за Германия, задържаха митнически служители от ТД Митница Русе. 

препоръчано

На 01.03.2023 г. в района на ГКПП Дунав мост 2 – Видин-Калафат митнически инспектори спират за щателна проверка пътнически микробус, управляван от сирийски гражданин. 

Водачът на превозното средство заявява, че превозва орехи за Германия и представя документи за товара. При извършена физическа проверка митническите служители установяват, че под декларираната стока са укрити 24 кашона с препарат за полова мощ, за които не са представени документи. 

Общото задържано от митническите власти количество е 9530 кутии, съдържащи 66 710 сашета сексуален стимулант.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК