Секс кукли станаха журналистки на протеста срещу Орешарски

ЧАС ПИК

Секс кукли станаха журналистки на протеста срещу Орешарски

13052
на 24.07.2013
Секс кукли станаха журналистки на протеста срещу Орешарски

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама протестиращи донесоха секс кукли с микрофони в ръце, като с тях направиха шоу пред близо петте хиляди души, събрани на площада тази вечер, предаде репортер на ПИК.

препоръчано

Куклите намекнаха, че журналистиката е продажна. Те задаваха въпроси на хората: „Бихте ли си легнали с мен зад парламента“.

Импровизираната анкета беше посрещната със смях и аплодисменти от протестиращите пред Министерския съвет.

Половината от демонстрантите бяха блокирали движението на пл. Независимост. Голяма част обаче седяха на сянка пред официалния вход на президентството. Преди минути протестът тръгна към парламента с традиционен огромен транспарант отпред: „България каза: Орешарски, върви си!“

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК