Секс лотария за разнообразие

СВЕТЪТ ДНЕС

Секс лотария за разнообразие

5019
на 14.04.2021
Секс лотария за разнообразие
Автор:   ПИК

Не се притеснявайте, в това няма нищо незаконно, неморално и не е свързано с пари. Става дума за съвсем проста игра, за която са ви необходими няколко листчета и купа

Рутината в секса убива връзката и чувствата, това е безспорен факт. Вместо да чакате да „стане нещо“ или да започнете да се „оглеждате“ за алтернативни варианти, можете да опитате да внесете малко интрига в спалнята като си организирате секс-лотария.
Не се притеснявайте, в това няма нищо незаконно, неморално и не е свързано с пари. Става дума за съвсем проста игра, за която са ви необходими няколко листчета и купа.

Всеки от двамата трябва да опише интимните си желания на отделно листче и да ги пусне в купата. Дори не е нужно да наричате нещата с истинските им имена, само трябва да е достатъчно ясно за какво иде реч.

За да няма объркване , нека листчетата са различни на цвят. Изтеглете листче с желание на партньора си и се постарайте да го изпълните точно. После ролите се сменят.

Трябва да имате предвид, че ако партньорът ви е показал достатъчно ясно, че има неща, които не му е приятно да прави, не би било редно да ги включвате в лотарията преди да сте го обсъдили още един път.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това